Ingrediente:
4.5 cl rom alb,
6 cl suc de portocale,
6 cl suc de ananas,
3 cl cremă de nucă de cocos,
3 cl rom condimentat,
un strop sirop Grenadine.
Se toarnă romul alb, sucurile și crema de nucă de cocos într-un shaker umplut pe jumătate cu cuburi de gheață.
Se agită bine și se toarnă într-un pahar lalea cu piciorul scurt (tip hurricane glass).
Se toarnă romul condimentat și siropul Grenadine ușor să plutească și se servește.
4.5 cl rom alb,
6 cl suc de portocale,
6 cl suc de ananas,
3 cl cremă de nucă de cocos,
3 cl rom condimentat,
un strop sirop Grenadine.
Se toarnă romul alb, sucurile și crema de nucă de cocos într-un shaker umplut pe jumătate cu cuburi de gheață.
Se agită bine și se toarnă într-un pahar lalea cu piciorul scurt (tip hurricane glass).
Se toarnă romul condimentat și siropul Grenadine ușor să plutească și se servește.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu